Hodnocení uživatelů

+ Přidat hodnocení

Maro4654 4.11.2018

Absolutní zpokojenost

Libor 26.10.2018

První nákup zde,úplná spokojenost,rychlé dodání, cena. Mohu jen doporučit

PEUGEOT207SW 15.10.2018

Opět jen pochvala ve středu objednáno a ve čtvrtek vyzvednuto.

Jirka 2.10.2018

Už skoro rok objednávám vždy spokojen ceny rychlost vyřízení doprava taky super.Jen tak dál díky teamu MROAUTO

Michal Vondráček 1.10.2018

Paráda nakupovat díly minimalně o 50 procent levnější oproti autokelly.

Konradova Veronika 2.9.2018

Tento obchod mohu vsem doporucit. Uz nekolikrat jsme díly objednali a vzdy sedely. Na vsechny typy aut. Komunikace bez problémů, rychle dodani. Super. Akorat prekontrolovat zbozi hned i uvnitr krabic. Nedosel nam bohuzel jeden brzdovy kotouc s loziskem. To je ale nase vina. Predni kotouce byly totiz v jedne krabici oba, tak jsme mysleli, ze i zadni budou oba v jedne. Holt stalo se. Jinak ale za nas opravdu velka spokojenost.

Tomas 21.7.2018

Mohu jen doporučit. Dobré ceny, dobrý výběr, kvalitně zabaleno, rychle dodání.

Josef P. 21.5.2018

Doporučuji.Super díly, ceny.Objednávka proběhla bez problému a dodání přes ppl v pohodě

Luboš Veleba 19.5.2018

Za KarolyHof Garage velká spokojenost ve všech směrech. Budu rád když v tom co děláte budete minimálně pokračovat. Doporučuji a jsem rád že jsem vás našel.

Růžička Vladimír 2.5.2018

Veliké poděkování Paní Martině.Vždy dobře poradí a je velice ochotná.Děkuji,Děkuji.

Pavel 30.3.2018

Nakupoval jsem několikrát na různé auta vše sedělo ceny super mohu jen doporučit.

Petr 18.3.2018

Skvělé ceny a kvalita zboží : Obědnával jsem kotouče Brembo (vrtané) destičky a kabinový filt celkem 4200, v Obchodě bych za tuto cenu dostal jen ty kotouče :-) Mohu jen doporučit

Jan M. 12.3.2018

Po 7 měsicích užívání dílu značky Kraft (ramena + tlumiče) vše v pořádku.

Vladimír K 11.3.2018

Musím uznat že ceny jsou lidové a dodání také skvělé

Ondřej Janík 2.3.2018

Nejlepší E-shop s ND .. ceny jsou fakt ze snu ... CO tu koupím například pár kotoučů, tak jsou obchody kde za tu cenu nekoupím ani jeden ... Dodání je sice dražší .. ale i tak je cena super. A rychlost expedice .. do 3 dnů vždy doma :) ... Už neobjednám nikde jinde :) TOP !

Lada 22.2.2018

První obednavka,objednával jsem těsnění a kroužky na dva motory,a ND na nápravu,na tři různá auta,věci co neměli ani skladem,a i přes me obavy vše čtvrtý den dorazilo v pořádku.v ceně na kterou se nedostal můj obvyklý dodavatel i když mám 50%slevu,za mě spokojenost.jen u menších objednávek by se záporně projevila dráha pošta.mohu doporučit

Vladimír 17.2.2018

Doporučuji. Nakupuji 2-3 roky. Kompaktibilu si ověřuji i na autě na které obědnávám, protože výrobce montuje různé díly do stejných aut. Nestalo se mi, aby byl v krabici jiný díl než je popis, ale jiné obchody ANO. Malichernosti za ty ceny neřešte.

Jirka U 16.2.2018

Mohu jen doporučit a poděkovat za okamžité sjednání nápravy když mi přišel jiný díl. Objednávám díly rok a jediná chybička.

Pavel 15.2.2018

Mohu opravdu doporučit.Dodání zboží proběhlo rychle.výměna také a bez problémů.jsem spokojený zákazník

Míra Vodr 26.1.2018

více než rok zde objednávám, velká spokojenost auto potahy na míru, super práce, rychlost a kvalita

Vaclav 26.1.2018

vse v pohode

pitrshorac 6.1.2018

Dobry den sice mam teprve druhou objednavku ale max. spokojenost doporucuji

lako51 8.12.2017

Zdvořilost, ochota, serióznost navíc v míře dnes zcela ojedinělé. Komu čest tomu chvála.

rihmond 1.12.2017

ja osobne uz u nich funguji rok,dodani a ceny super.

Feer Garage 30.11.2017

Objednáváme již necelý rok. Zboží přijde řádně zabalené a včas. Reklamaci jsme ještě nemuseli řešit, ale nemáme jediný pochyb o tom, že by probíhala bez problémů jako vše ostatní. Za celý tým Feer Garage rozhodně doporučujeme!!

Adrian 10.11.2017

dily objednavam často při reklamaci vše ok dil byl vyměněn

marek 9.11.2017

mohu jenom doporučit,rychlá komunikace včetně rychlého doručení,super obchod

David C. 24.10.2017

Skvělé ceny, rychlé dodání, v případě problému rychlá komunikace a řešení. Nakupuji pravidelně a nemohu říct špatné slovo. Doporučuji! :)

Ruda 20.10.2017

Tak díly dnes přišli a musím jinak i pochválit, vše sedlo jak mělo a zase dávám velké +

Ruda 20.10.2017

Tak Expresní dodání po cca 50 hod by mělo proběhnout dnes mezi 13-15 hodinou.

Ruda 19.10.2017

Včera jsem objednal náhradní díly na auto a jelikož ho potřebuji co nejdříve opravit tak jsem zvolil variantu EXPRESNÍ DODÁNÍ !!! Objednal jsem cca v 9,30 abych dodržel podmínky. Objednal jsem od výrobce který mi nevyhovoval ale jelikož nebyl v nabídce Expres tak jsem volil ty co byli. Objednávka splněna a teď celý den sedím a čekám kdy dorazí Expres do 24 hodin a světe div se ono nic!! Pokud mi dorazí ještě dnes večer tak se ptám k čemu je to dobré když celí den čekám?? k ničemu !!!

balty 15.10.2017

mohu doporučit .vše dorazilo velice rychle.podpora super, pomohli i s výběrem dílu.určitě objednám další až budu potřebovat

vaclav s. 29.9.2017

Super jednani po obsazenem tel. Ihned volali zpátky. Super vyber, ferove jednani, rychle dodání...priklad vsem e-shopum.....

Bery 27.9.2017

Plusy-Výběr, komunikace, ceny a ochota pri reklamaci. Minusy-poměrně nepřehledný shop, vyžaduje nadstandardní znalosti o vozidle.

Jakub 27.9.2017

Doporučuji. Ceny jsou asi nejnižší co mohou být. A rychlost dodání je taky fajn.

Franta 23.8.2017

dobré ceny

Jan M. 2.8.2017

Zatím hodnotím pouze rychlost dodání dílů. První den objednal a druhý bylo dodáno (ramena a tlumiče Kraft Automotive). Uvidíme jak to bude s výdží dílů.

Petr 23.7.2017

Objednal jsem si zboží poprvé a maximální spokojenost.Budu doporučovat všem známím.Ceny velice příjemné.

mazuel 3.7.2017

rychlé dodání ,komunikace ok díly super mužu jenom doporučit

Honza 19.6.2017

Poprve jsem objednával telefonicky v neděli. Telefon zvednut okamžitě a vše vyřízeno. dodáno v úterý. Perfektní obchod. teď jsem objednal přes net, odpověď okamžitá. Tak musím jen chválit.

Vomáčko Miroslav 15.6.2017

Bezvadné,rychlé,spolehlivé,Doporučuju.

Pepík78 9.6.2017

Nový díl jsem vybral z několka variant, bleskurychlé dodání, ve středu po půlnoci jsem odeslal objednávku, v pátek ráno díl doma, v Plzni. Přehledné stránky a plný sklad.

Robin 15.5.2017

Ja tedy nevim,dily i pres nejake komplikace mam,ale komunikace? Zadna,na meil neodpovidaji,telefon nezvedaji a to sem to zkousel z 4 tel cisel,tady jsou porad Offline. Tak nejak nevim co si o tom myslet

Foltyn M. 6.5.2017

Jezdím pro díly do Bohumína,komunikace super,díly ok,co slíbí to splní,zatím žádný problém,naprostá spokojenost.

tlouli 24.4.2017

Ve13 hod.objednáno zboží a v 15.30 už bylo připraveno k vyzvednutí.Opravdu velice spolehlivý prodejce,super komunikace a bezva ceny.Doporučuji :-)))

Jakub K. 23.4.2017

Maximální spokojenost. Většinu dílů kupuji jedině v tomto obchodě...Perfektní ceny a kvalitou se rovnají mnohem dražším dílům...Komunikace super...Nyní jsem, ale objednal špatné brzdové bubny... Budu zboží vracet ve 14ti dnech, ale věřím, že i toto proběhne bez problémů..Mohu jen doporučit...

Tomáš R. 5.4.2017

Několikrát objednáno velké množství věcí,a zase vše v pořádku a rychle dodáno,nad míru spokojenost,doporučuji všem.Opravdu díky MRO Auto.

karel muhlfeit 10.3.2017

Vše o.k.super jednání,rychlost dodání .Mohu jen DOPORUČIT.

Jirka 3.3.2017

Měl jsem svého favorita a už mám nového. Max spokojenost.

Hannybal77 22.2.2017

Vše na 100%,Super komunikace a rychlost dodání.DOPORUČUJI VŠEM!!!!!!!

René Novák 14.2.2017

Doporučuji, vše v pořádku, díly ok, ceny super a reklamace vyřešena s omluvou a doručením zdarma, to se dnes moc nevidí. Děkuji a doporučuji.

marian vapno 11.2.2017

maximalni spokojenost

Libor 29.1.2017

Vždycky spokojenost, rychlost, ceny a také řešení problémů a vstřícnost.

MK 21.1.2017

Opravdu super,a cenove bomba

Petr 19.1.2017

Dobrý den. Zboží, komunikace Vašeho obchodu na 100 %, ale služba PPL katastrofa !!! Pokaždé zboží přijde kolem 20 hod. Čekat celý den je opravdu zážitek. Jedná se okolí Hradce Králové.

Láďa Rakovnicko 13.1.2017

Maximální spokojenost!!!!!!! Dobré ceny ale hlavně rychlé dodání. Takže za sebe vřele doporučuji

františek 13.1.2017

Fakt supr obchod, supr ceny , rychlost dodání, mohu jen doporučit.

Pavel 11.1.2017

Dobrý den, ceny určitě jedny z nejlepších, kvalitu zatím nemohu posoudit, ale komunikace se zákazníkem je tragická!!! Při objednávce jsem do poznámky jasně napsal ať někdo kompetentní zkontroluje zda jsou zadní kotouče dobře objednány, protože jsem si nebyl úplně jist, samozřejmě to nikdo neřešil a až v dílně při montáži se na to přišlo!!! Zaplatil jsem poštovné špatných tam a dobrých zpět což činí více jak 300 Kč a nikdo se ani neozval s omluvou.

jiří 10.1.2017

No prostě superrrr!!!! 100% spokojený

Jaryn 7.1.2017

Jsem nadšen, tím jak tento obchod funguje. Opravdu doporučuji všem!!!

George 4.1.2017

Určitě doporučují.Rychlý,levný a spolehlivý obchod.Objednávka druhý den na pobočce a vše v pořádku.

Jiří 1.12.2016

Souhlasím s ostatními nejlepši obchod s autodíly nevidím jinou konkurenci ktera by mela tak super ceny a takovou rychlost dodani.Ješte by to chtelo nalepky na auto s reklamou tohohle obchodu ja osobne bych jim tu reklamu delal s radosti.Co koli hledam a potřebuji vzdy najdu

zbynek 20.11.2016

Podle zakazniku dobre:-)

Vladislav 1.11.2016

Nejlepsi na svete bezkonkurencni ceny a doprava no nwm co k tomu rict po obednani prislo druhy den to neni nikde

Ota.S 17.10.2016

Super ceny,rychlé dodání,doporučji! Spokojenost.diky

Ota 17.10.2016

Super ceny,

Jirka 11.10.2016

Velmi dobrá komunikace,dobré ceny,velký výběr,rychlost,Doporučuji !!!

Helča 9.10.2016

super levne a rychle dik

Šubik 25.9.2016

Maxi spokojenost 22.9 jsem objednal a 24.9 doručeno a ty ceny super. Můžu jen doporučit všem

V.Bíly 19.9.2016

Vše ok jak komunikace,ceny,tak doba dodaní,doporucuji

Ladislav 17.9.2016

Objednáno, dodáno bez problémů, komunikace též bez problému...doporučuji !!

Zdena 14.9.2016

Když jsem se díval na ceny nevěříl jsem že to bude pravda.. Ve čtvrtek odpoledne jsem obědnal díly v honotě 3tis a v sobotu jsem měl doma. Vše bez problémů. Jsem velice spokojen. Mohu jen a jen doporučit.

Daniel 9.9.2016

Bezkonkurenční ceny + bezproblémové dodání zboží.

KARLOS 6.9.2016

Naprostá spokojenost vřele doporučuji

Karel 31.8.2016

Dobrý obchod.

Jakub 21.8.2016

Dodavka rychla bohuzel bylo zameneno odpruzeni za jine. Vymena vsak okamzita. Stane se :) Diky

Tomáš R. 9.8.2016

Opět můžu velmi pochválit tento obchod.veliká spokojenost,jak za objednávky,doručení,prostě vše.Doporučuji všem.

Ruda 7.8.2016

Moc výborný obchod s autodíly. Když to porovnám s konkurenci tak je levnější, nabízí velký výběr dílů od různých výrobců. Doručení je vždy perfektní a rychlé. Jediné co bych zlepšil je přehlednost vyhledavače. Některé věci nejdou najít nebo tady ani nejsou. Například jsem hledal brzdové válečky a dokud jsem nezavolal tak jsem je nenašel. A možná ještě bych doporučil obchodníkům aby se vždy když zvednou telefon představili.

datel17 19.7.2016

včera vše přišlo, nečekal jsem , neboť v sobotu jsem upřesňoval doobjednávku, operativnost je dobrá a vyřízení také.

Petr 12.7.2016

Včera objednáno a dnes dodáno.Vše bez chyb a zbytečných průtahú. Mnohokrát děkuji a všem vřele doporučuji ;-)

Michal 26.6.2016

První zkušenost není 100%,ale jsme lidi kdo je 100% že,verim že chyba se rychle vyresi.Jinak dodání je opravdu rychle.

Standa 18.6.2016

Mohu doporucit.Objednaval jsem jenom jednou , ale jsem spokojenej.Sice na poprve nedodali vse - jine baleni od vyrobce ,ale po mailove komunikaci dodali chybejici dil a dokonce v sobotu.T ed se chystam na dalsi objednavku tak uvidime

standa 23.5.2016

obědnávám na výce aut, vždy přesně podle obědnávky a včas.

vynys 14.5.2016

až na to že je problém s telefonem je vše v naprostém pořádku,v pondělí večer objednáno a ve čtvrtek v poledne dodáno,shrnutí : SPOKOJENOST !

Radek Satinský 19.4.2016

Rychlá komunikace a poradenství, super ceny atd. vřele doporučuji ? :-)

karboš 19.4.2016

Velice rychlá dodávka,výborná komunikace

Petr Nakládal 17.4.2016

Velice spokoje,super ceny,dobrá komunikace a dodání zboží.

jarda 12.4.2016

Jsem spokojen,rychlost,kvalita ,doporucuji

Jirka 276 4.4.2016

Velmi spokojený,Výbormá komunikace,rada zákazníkovi,mohu jen a jen doporučit,bezva ceny,veliká nabídka...

Tomáš 31.3.2016

Obchod proběhl bez jakýchkoliv koplikací. Vše dorazilo podle objednávky. Skvělé jednání. Vřele doporučuji.Super!!!!!

Víťa Váchal 29.3.2016

perfektní obchůdek vždy bez problémů nakupoval jsem již cca 30 super komunikace žádný problém s výměnou zboží ani s reklamací a bezkonkurenční ceny vždy spokojen určitě budu nakupovat dále a všem vřele doporučuji

Tomáš 20.3.2016

Skvělý obchod,doporučuji všem,laciné bez konkurence,kvalita a rychlost,většinou do 2 dnů,za ty ceny se vyplatí počkat. Díky moc Týmu MRO AUTO.:-D

Benešak 11.3.2016

Po vysvětlení problému jsem spokojen velmi se službami a všem ji doporučuji. Jednání je na opravdu vysoké úrovni. Ještě jednou díky

Veverka Vlastimil 9.3.2016

Vážení,po vyjasnění příčiny nekomunikace jsem velmi mile překvapen Vaším přístupem k zákazníkům. Mohu Váš obchod doporučit,takový nadstandartní přístup je velmi milý a ojedinělý. Ještě jednou dekuji a s pozdravem

petr 8.3.2016

Dobré ceny,výběr z více vírobcú,náhrady,použití apod. Radost tady nakupovat...

Petr213 7.3.2016

Vše v naprostém pořádku,DOPORUČUJI !!! Nakupuji zde již po druhé a vždy bez problému. Zboží došlo snad za dva dny.... Ochota,dobré ceny,doporučuji tento e-shop kamarádům a znamým

rasladik 1.3.2016

jsem spokojen jak z dodaním i když nejsem jist se zbožím tak mi poradí pro ten spravny kus co potřebuji kupuji zde často a nemohu si stěžovat mohu jen chvalit a doporučovat

Laco 27.2.2016

Velmi spokojen Krátce a výstižně jste nejlepší v blízkém okolí co se týče cen i dodávky!!!!!!!☺

Pavel S. 17.2.2016

Dobrý den, chtěl bych vám velmi poděkovat za rychlé a zcela profesionální vyřízení mé reklamace. Peníze již byly zaúčtovány na můj účet. Takto si představuji obchod s díly pro opraváře. Nabídka sortimentu, kvalita zboží, cena, rychlost dodání a servis s tím spojený včetně vyřizování případných reklamací - prostě na jedničku. Jen tak dál. Zůstávám Vaším spokojeným zákazníkem a budu Vás vřele doporučovat. Pěkný den a mnoho dalších zákazníků.

Petr Balak 17.2.2016

Děkuji za rychle vyřízení mé objednávky k me plné spokojenosti. ND na auto kupoval pres e-shop poprvé a byli jste mi doporuceni a budu vas dal doporučovat. Poměr cena a kvalita,popř.výběr je u vas výborný,stejně tak komunikace. Děkuji,P.Balak

leos 13.2.2016

supr kšeft borci a cenově nejlepší ne jako zloději v kelly apod. supr doporučuji

Petr 9.2.2016

doporučil mě kamarad a je to tu bezkonkurence

jan 6.2.2016

nakupuji už přes dva roky u nich i moji kolegove a naprosta spokojenost ...a dal doporučuji ...

Stanley 29.12.2015

Perfektni obchod...kvalitni zbozi...uz mam vytvoreny ucet a nikde jinde nenakupuji :-)...PS: vse nej do roku 2016

PAVEL 15.12.2015

OMLUVA!psal jsem,že oleje neprodávají....ale oni prodávají,jen já jsem to neuměl najít moje chyba.

pave 15.12.2015

HODNOTÍM TENTO OBCHOD KLADNĚ:-))) objednané zboží do 2 dnů doma,což teoretickyumí víc obchodů....ALE kabinový filtr jsem sháněl za rozumný peníz marně....a ejhle místo 980 jsem jej tady pořídil za 140 no nekupte to:-) nevěřím,že by filtrační papír měl takovou rpzdílnost kvality,neb rámeček vypadá stejně prozměrově i kvalitou.Sice jsem ještě nemontoval,protože dnes přišel ,aale problém tam nevidím.Škoda,že neobchodujíi s olejem....věřím,že bych zde nakoupil mnohem VÍC

radek66 14.12.2015

tak se dívám,že se zde objevují jen kladná hodnocení

Roman 9.12.2015

Super obchod.

Miroslav 3.12.2015

Ahoj zdravím všechny dnes sem uplatnil výhru a těším se na další spolupráci

PEUGEOT207SW 1.12.2015

V neděli objednáno a v pondělí dodáno paráda.

Koli 18.11.2015

Objednával jsem zde již několikrát a vždy naprostá spokojenost s obchodem a bezkonkurenční ceny.

Martin 11.11.2015

Dodávka došla v pořádku děkuji za dobrý obchod a super ceny . všem doporučuji.

Zajíc 10.11.2015

Rychlost a cena paráda. Po několika objednávkách supr.

Martin 21.10.2015

Zboží dodáno velice rychle, v mém případě bohužel nekompletní, reklamace vyřízena naprosto ukázkově, mohu doporučit

Tomáš 6.10.2015

Rychlost,levné,v pořádku,spokojenost,doporučuji všem,Díky MRO Auto. Další objednávka a vše v pořádku a rychle.Díky,znova doporučuji.

HOMER 30.9.2015

Velká spokojenost můžu doporučit

Tomáš 2.9.2015

Rychlost,levné,v pořádku,spokojenost,doporučuji všem,Díky MRO Auto.

Kubík 24.8.2015

Naprostá spokojenost se vším. na Brambůrku koupím vše a levno a mám to 5 minut od Vás :)

Jakub 21.8.2015

Dily super a levne a 100% kvalita zatim.Akorat ta dorucovaci firma by se mohla k zasilkam chovat slusnej.Pomackane filtry(vzduchovy a kabinovy)

Vilem 5.8.2015

Super ceny, rychle dodani , Doporucuji :)

jan 25.7.2015

Mužu jen doporučit ....rychle dodaní perfektní operatoři ....

Břeta 14.7.2015

Rychli obchod za dobre ceny a bez žadnych problemu. Doporučuji tohoto prodejce

Jakub Svoboda 14.7.2015

Zdravim, mohu take kladne hodnotit. Ze zacatku jsem mel obavy, protoze na trhu existuje hodne kopii, tak jestli tady nejsou taky a byl jsem mile prekvapen. Vse je original, v origo baleni se vsemi znaky. S kamaradem jsme porovnavali dve spojky a vse na 100% totozne. Dnes je to jiz moje pata objednavka a vzdy maximalni spokojenost s bleskovym dodanim. DOPORUCUJI VSEM !!!!

Gr3En 2.7.2015

Objednávka doručena brzy, kompletní a v pořádku, teď už jen testuji v provozu kvalitu zakoupeného zboží, protože jsem s koupí dlouho váhal vzhledem k nízké ceně. Zatím bez problému :)

Adam 25.6.2015

První den objednáno v 8.30(jeden díl nebyl skladem), druhý den v 11.00 vše doručeno. Neuvěřitelně rychlý a kvalitní eshop. Mohu jedině doporučit.

Adam 25.6.2015

První den objednáno v 8.30(jeden díl nebyl skladem), druhý den v 11.00 vše doručeno. Neuvěřitelně rychlý a kvalitní eshop. Mohu jedině doporučit.

Petan Fabia 1.8 20v 24.6.2015

Opravdu SUPER druhý den vše doma jen doporučuji.

Petr 9.6.2015

Dodací lhůta opravdu dle uvedených dispozic. Prachovky "Toyota" snad jen zde :-) . Ceny takové, že si můžete dovolit objednat 3 sady a co se nehodí uschovat pro příště, nebo poskytnout dál. Doporučuji Malé mínus jen chybějící upřesňující popis u některých ND (montáž :předek/zadek; levý /pravý atd.)

Roman 28.5.2015

Super cena, zboží druhý den doma. Absolutní spokojenost.

Karlos 28.5.2015

Super obchod, lepší než Kellyna, ochota poradit, odborná konzultace, ale hlavně velký výběr. No prostě super a všem doporučuji ..........

Tomáš H. 29.4.2015

Jsem spokojen s kvalitou a rychlostí dodání. I cena je slušná. Rád se do obchodu vrácím k dalšímu nákupu.

Stanislav Dýcha 22.4.2015

Parádní obchod,vřele každému doporučuji.Výborné ceny,rychlá doprava.Budu u nich objednávat i nadále.Ještě jednouděkuji celému kolektivu.

Láďa 21.4.2015

Skvělý obchod a slušné ceny za značkové zboží. Dodávka přes PPL do 2 dnů. Doporučuji všem.

Kamil Chodur 17.3.2015

Jsem mile překvapen rychlostí a bezproblémovým jednáním.Více takových společností.

Radovan 11.3.2015

Doporucujem, ochota vypracovat cenovu ponuku, komunikacia tiez vyborna, expresne dodanie aj na SR, davam 1*!!!

vlukas 8.3.2015

Internetové stránky jsou velice přehledné v e-shopu se dobře orientuje. Levné kvalitní díly. Rychlé dodání dílů. Bezkonkurenčně nejlepší obchod s náhradními díly.

Vašek 5.3.2015

Již několik let jsem spokojeným zákazníkem. Nikdy nebyl s ničím problém, v případě nejasností mne prodejce kontaktoval a vždy jsme se domluvili. Za mne 1*

DALIBORM5 27.2.2015

DOPORUČUJI KONEČNĚ POŘADNE AUTODÍLY BEZ PROBLEMU RYCHLE PARADA

zdenekzf 26.2.2015

Hodně dobré ceny,velký výběr,výborná tel. komunikace,rychlé vyřešení komplikované reklamace na vadně vyrobený díl (vada se projevila až po montáži dílu), jen mi vadí cca 200 kč za poštovné a dopravné reklamovaného dílu. Ale i přesto velmi doporučuji, hlavně pro vstřícný přístup k zákazníkovi.

Tomáš 24.2.2015

Skvělý a rychlý obchod, mohu jen doporučit.

Tomáš 18.2.2015

Vše proběhlo v nejlepším pořádku, zboží bylo objednáno v pondělí večer a ve středu dopoledne přišlo. Levnější ceny než na jiných e-schopech. Budu zde v nákupech pokračovat. VŘELE DOPORUČUJI

fana 15.2.2015

kupoval jsem tu už několikrát zhruba 5 ks sad na přední nápravu vozů Fiat s politováním musí napsat že ramena a tyčky od firmy FAST které jsou to prodávána vydrží jen 1rok to je dost málo i když vezmu v potaz cenu prostě rok je málo

Martin_GT 13.2.2015

Kvalitní zboží za skvělé ceny, doporučuji. Objednával jsem již několikrát i větší objednávky a vždy skvělé jednání a rychlé doručení.

Radek 12.2.2015

Mohu jen doporučit tento obchod jsem velice spokojen vybrane zbozi dorazilo a je v te nej kvalite jen tak dal

marketa a milous 11.2.2015

super, kvalitni zboži mužem jen doporucit

Marian 5.2.2015

DOPORUCIL JSME ZNAMIM A VSECI JSOU SPOKOJENI DEKUJI

Antonín Mudrák 29.1.2015

Veliká spokojenost ( komunikace,rychlost,ceny) mohu vřele doporučit

Tomáš Orság 26.1.2015

Kontakt e-mailem docela vázne i když v pracovní době,zboží dorazilo rychle a teď se uvidí co díly vydrží

Peter G. 23.1.2015

Velka spokojnost,cena,super1*

Dušan Tůma U.L 17.1.2015

Perfektní komunikace,super ceny a opravdu rychlé doručení . Profesionální perzonál poradí i když zrovna nevíte ;)

petr 3.1.2015

Trikrat jsem obednal .Trikrat maximalni spokojenost

David B 30.12.2014

zkusil sem malou objednávku a spokojenost ted už udělám větší :) mohu jen doporučit

Mara 22.12.2014

Zboží objednáno v pátek, a v pondělí po obědě bylo doma,v době vánočního shonu vážně rychlost :) doporučuju ;)

Skali 22.12.2014

Velká spokojenost. Zboží za dobrou cenu, dopravce dodal včas a přibalená kšiltovka s logem mroauto.cz udělala také radost. :-) Tímto si mroauto.cz udělalo dalšího věrného zákazníka.

KJ Sporting 22.12.2014

S Pavlem Malířem skvělá komunikace, když byl problém, hned řešil, pokud nebyl na dovolené, skvělé cenovky, široký sortiment, dodání dílů (2-3 dny >Přeci jenom bydlím napříč českou republikou), ale i přes to všechno 5*!

Josef Bartoš 17.12.2014

Opět jsem moc spokojený díly dodali včas a za dobrou cenu mohu doporučit všem ostatním

Tomino 14.12.2014

Nejlepsi obchod ktery znam auto kelly muze jit do kytek.Mohu jen doporucit.

otakar 6.12.2014

SUPER OBCHOD.Jak ceny,tak i dodání.Všem doporočuji.

jan 26.11.2014

suprovej obchod ochotní prodejci skvěle ceny mužu jen doporučit a taky doporučuji znamym velka spokojenost...dik

pavel 23.11.2014

Vše super,rychlost,cena,děkuji a doporučuji,získali jste dalšího zákazníka.

Lázna 21.11.2014

Ve středu večer jsem objednal a v PÁTEK DOPOLEDNE jsem dostal přesně to co jsem chtěl. Úžasná rychlost a spolehlivost, mohu jen doporučit !!!

zdenek23 17.11.2014

Tento obchod nema konkurenci vsecky dalsi obchody iternetove strci do kapsy!!

Michal P. 15.11.2014

tento obchod mohu jenom doporučit. Doručení zásilky přesně podle plánu a ceny jsou naprosto super, tak že příště objednávám zase tady.

Jan Dvořák 6.11.2014

Všechno proběhlo rychle v pořádku.Takových internetových obchodu je málo.Proto tento obchod mužu jenom doporučit.

Martin 30.10.2014

Super, jsem velmi spokojen. Výborné ceny a rychlost zasílání.

Franta 26.10.2014

Tak takhle by to mnelo vypadat ze strany prodavajiciho.Spolehlivost v dodani ve stanovenem terminu a kvalita za perfektni ceny.Dale budu tento obchod navstevovat a nakupovat v nem S pozdravem Spidlen

Zdenek 23.10.2014

Nemám co dodat,rychlost,kvalita a v dnešní době super ceny.Zde budu nakupovat....takže vřele doporučuji,a děkuji :)

Dvořák 22.10.2014

Doporučuji všem super jednání rychlost spolehlivost flexibilita ochotně poradí Rychle odešlou.

Jura 21.10.2014

Už jsem tu nakoupil několikrát a vždy s maximání spokojeností. Zboží dorazilo rychle a kvalitně zabaleno. Naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit

korado 15.10.2014

Nejvyšší spokojenost v pondělí ve 20hod objednáno dnes středa 14hod možno díly namontovat.Myslím že jste získaly dalšího zákazníka.

kacik 4.10.2014

Kvalitni dily za dost dobry ceny, rychlost dodani a ferove jednani

Martin 1.10.2014

Myslím, že máte dalšího dlouhodobého zákazníka. Díky

Janis Vasiliadis 23.9.2014

Jeden den objednání druhý den přijdou díly. Super ceny kvalita zboží bez problémů, doporučuji !!!

Vašek 22.9.2014

Levný obchod, rychlé doručení, kvalitní díly. Doporučuji.

Pavel 306 9.9.2014

Zdravim ,Obednavka prisla v poradku po jednom a pul dni .Vse super i PPL super jednani .Uz se tesim na dalsi spoluprci stimto eshopem jedine doporucuji.

Marcel 31.8.2014

Mohu vřele doporučit. Objednané zboží přišlo rychle a v pořádku. Přes telefon okamžitá odpověď na dotaz, které zboží ke konkrétnímu typu auta odjednat. Super.

Ladislav 29.8.2014

Co jsem si objednal to mi bleskurychle přišlo. Super nízké ceny za kvalitní výrobky. Moc děkuji a všem vřele doporučuji. Super obchod.

Vladimír Růžička 29.7.2014

Nejlepší z nejlepších.Nevím o lepších.U mne jenom samá chvála

Jirka 17.7.2014

perfektni komunikace.rychle vyrizeni,dobra cena.muhu jen doporucit

Lukáš 14.7.2014

Všechno bez problému, mohu jen doporucit

pert 8.7.2014

super!!! mohu doporucit. Perfektni jednani ,rychlost dodani,super cena. Jen tak dal!!!

Tomáš Dufek 1.7.2014

Perfektní obchod....Už jsem Vás napráskal u všech známých :-) Jsem si jistý že se Vám navýší počet nových zákazníků

Jarda 30.6.2014

Zatím jsem u kontaktní objednávky a jsem nadšen.Jejich ochota poradit se dneska nevidí,díky moc.

Tonda 21.6.2014

Naprostá spokojenost s dodanými díly, jsou skutečně pravé dle značek, žádná China a v oblasti značkových částí brzdových systémů ale i v jiné oblasti vynikající ceny. Mohu jen vřele doporučit. Děkuji Vám.

Václav 10.6.2014

Velmi dobře zpracované přehledné stránky. I like it 300M

Václav 10.6.2014

Poprvé co jsem objednal a světe div se, Bomba.Díky Váš nový a další spokojený zákazník.Jen tak dál.

liborky 27.5.2014

Zatím nejlepší obchod,rychlost dodání zboží,supr ceny,přehledný katalog zboží,prodejce velmi chválím a vřele doporučuji*****

Monika 15.5.2014

Nejlepší ceny!!! ...nikoli na úkor kvality! A to už se dnes nevidí. Zůstaňte stále nejlepším dodavatelem náhradních automob. dílů, protože se k Vám vždy ráda vracím. Veliké díky :)

TOM 28.4.2014

Přišlo to co jsem si objedna a přišlo to rychle:)

jcparts.cz 25.4.2014

Jeden z nejlepších partnerů...vše funguje jak má....a pokud v ojedinělých případech ne, tak jsme přece jen lidi a ti dělají chyby... v případě tohoto partnera však jen zcela zřídka..děkujeme za spolupráci..

Theodor 25.4.2014

Parádní ceny, rychlost dodání. Prostě žůžo. Doporučuji.

Dickson 18.4.2014

Hele kucí jste fákt super! Cena, rychlost i kvalita. Sem se budu vracet rád!

Honza 11.4.2014

Mohu doporučit.Jsem maximálně spokojen

Standaaa 4.4.2014

Dobrý den, jen chci všem vřele doporučit tento internetový obchod. Jsou to vážně profíci a obchod s nimi je radost. Nejen že mají super ceny, ale hlavně komunikace a rychlost je super!!! doporučuji všem!!!

Rosta 4.4.2014

mohu jen doporučit.

Milan 1.4.2014

I já se přidávám s velmi kladným hodnocením. V neděli večer jsem objednal, v úterý v poledne jsem měl doma. Velmi příjemná cena a rychlá komunikace. Díky

Kamil 24.3.2014

super jednání. Objednány kotouče na Mondeo a chybné destičky. Operátorem jsem byl na svou chybu upozorněn a objednávka upravena. Dík za pomoc a určitě se stanu vaším věrným zákazníkem.

Rosťa K. 18.3.2014

Vřele doporučuji velice vstřícný přístup a ochota.díky mému omylu obědnán jiný typ filtru.Nebyl problém vyměnit za jiný kus.Zadány dvě zakázky během měsíce. Vše O.K.

Tomáš 9.3.2014

Přidávám se s pozitivním hodnocením. Přehlednost, rychlost dodání,super cena... prostě nemám co vytknout. Obědnávám,už jen zde. Děkuji jste super.

elektromaniac 6.3.2014

Nakoupil jsem zde během měsíce 2x za sebou,jsem naprosto spokojený , jak s rychlostí dodání, tak se zbožím a hlavně s cenou ( za cenu druhovýroby od jiných prodejců nakoupeny značkové , nebo jsou ceny podstatně nižší ). E-shop je pěkně přehledný - pokud budu něco potřebovat, určitě nakoupím zase tady. Z.R., Plzeň

Kropajs 25.2.2014

Maximální spokojenost se službami, nemůžu nic namítat.Jeden den obědnáno,druhý den zboží doma.VŠEM JEN DOPORUČUJI

Jánošík 17.2.2014

jsem spokojen srychlostí dodávky a cenou komponetu diky jen tad dál, mohu jen doporučít

Honza Novák 3.2.2014

Už po několikáté jsem u Vás nakoupil a opět jste nezklamali. Super, v budoucnu se na Vás rád obrátím. Jsem rád, že takové eshopy existují :-)

Vladimír Růžička 23.1.2014

Perfektní.Chválím.Chválím.Chválím.Celému kolektivu dávám velkou 1.Díky.

Dalibor 22.1.2014

Vše ok, rychlost a kvalita. Doporučuji

Kuba 14.1.2014

Super ceny a rychlost dodání dílů. DOPORUČUJI

David 16.12.2013

Několikátá objednávka, vždy maximální spokojenost.Nemám co vytknout.Rychlé dodání zboží,kvalita. Super , mohu jen doporučit.

Karel 13.12.2013

Co dodat...perfektní obchůdek,zboží dorazilo rychle a v pořádku,vše pasuje jak má.Děkuji a všem doporučuji!!

Radek 4.12.2013

U tohoto obchodu jsem nakupoval již 3x větší množství položek a vždy spokojenost.Skvělé ceny ,Doufejme ze to tak zustane na dale :)

Franta 3.12.2013

Vyzkoušel jsem tento eshop na doporučení,mohu jen potvrdit kladné recenze,na mé dotazy ohledně dílů jsem dostal vždy odpověd,co se týče nákupu ,dobré ceny,rychlé a spolehlivé dodání prostě spokojenost .Určitě budu nadále tento obchod využívat.++++++++++++++

Paja7768 26.11.2013

Tak je to fakt pravda, co se tady na recenzích píše! Mohu jen potvrdit, super ceny a rychlost dodání je perfektní! Příště zase u vás! Jen tak dál kluci, vedete to opravdu skvěle a hlavně vydržte!!!!

Zdeněk 22.11.2013

Super obchod,perfektní jednání a super rychlé zaslání zboží a super ceny.Takového prodejce mohu vřele DOPORUČIT !

Tomáš Křížek 21.11.2013

Naprosto perfektni obchod super ceny a velmi rychle dodaní. Z pocatku se mi zdalo az podezrele kolik kladnych hodnoceni tu je ale musim rict ze tento obchod si je urcite zaslouzi. Jen tak dale. Dekuji a doporucuju kde muzu

Honza 21.11.2013

Musím říct,že jsem byl příjemně překvapen.Jak nízkou cenou zboží,tak přístupem po telefonu i mailem a nakonec rychlým dodáním dílů.Doporučuji Vás dál.Děkuji

Ladislav 20.11.2013

u tohoto obchodu jsem nakupoval již 4x větší množství položek a vždy spokojenost.Skvělé ceny a kvalitní zboží.Rychlost dodávky také vpořádku.Skvělý obchod,nízké ceny,dobrý a rychlý přístup.byl jsem příjemně překvapen.DOPORUČUJI VŠEM.

Filip 16.11.2013

koupil jsem za rozumnou cenu termostat a uz jsou v planu i dalsi dily. Velkoobchodni ceny, ktere mi jini prodejci nabizi jen pres nahodile akce nebo slevy na registraci... objevil jsem tento eshop prave vcas !

Jozef 14.11.2013

Zatiaľ prvý nákup, disky + doštičky....dobrá cena a rýchlo doručené. Takže spokojnosť.

Radek 13.11.2013

Na moji objednavku se zapomelo.ale po telefonicke domluve prisla druhy den.....

Jiří 6.11.2013

Objednával jsem zde poprvé a naprostá spokojenot.Vše super ,ceny,komunikace,rychlost dodání.Tento obchod všem doporučuji.Děkuji a jen tak dál.

jejjej 24.10.2013

Zboží jsem objednal, přišlo rychle a bylo to dokonce shodné s údaji na www.Jen škoda že se mě obchod nenapsal že mojí zásilku expedují... ráno jsem na PPLku jsem trošku koukal...ale vše dopadlo OK.I můj servisák se divil ceně...:)_DOPORUČUJI_

Bohuslav 22.10.2013

Reklamace poškozeného dílu do druhého dne, zaslání dílu dříve než jsem stačtačil poškozený díl odeslat zpět. Odpravdu dobrej oddíl! Doporučuji.

frajn 19.10.2013

opravdu doporučuju!! extrémní rychlost dodání, bezchybná komunikace a luxusní ceny! sem se budu vracet

Zdeněk 11.10.2013

Spokojenost co dodat levny a kvalitni !!

pajel211175 5.10.2013

je to bezva levne dily než v kamenným obchodě

Toni70 1.10.2013

Dobré ceny,rychlé dodání.Doporučuji!

Tonda70 1.10.2013

Maximální spokojenost,rychlé dodání,super ceny o proti konkurenci,dobrá komunikace.Doporučuji!

Jan 21.9.2013

Mohu jen doporučit,vše v pořádku a rychlé dodání zboží.

Jindrich 16.9.2013

Doporučuji super obchod,bezva komunikace,super ceny,rychlé dodání.

MICHAL 13.9.2013

Mohu jen doporučit! Rychlý kontakt přes telefon nebo mail

Jan D- 25.8.2013

Perfektni -dik.

AJFEL 13.8.2013

Byl jsem spokojený.Vše proběhlo o.k.Balík přišel vzápětí.

din Volvo v40 8.8.2013

jen plusy, doporučuji všem!!

Filip 5.8.2013

Můžu říct,zachovejte vše jak je.Paráda,už nechodím do kamenných obchodů kde mám registraci a dostávám slevu.Nevyplatí se mi to.Děkuji vám.

Karboš 4.8.2013

Souhlasím s předchozími pisateli,jsem spokojený s dodávkami dílů,bral jsem zde již asi 4 x a vždy to šlo fakt rychle,mam staré auto Ford Capri a vždy vše sedí a za lepší ceny.Třeba součástka co zde stojí 2060,-kč je u jiného dodavatele za asi za 4600,- kč.To je rozdíl v cenách že ?

Pavel K. 24.7.2013

Už jen nakupuji zde a ušetřím peněz víc než dost :-) a kvalita stejna jako jinde,jen levnejší :-)

Pavel 10.7.2013

Rychlé dodání, výborné ceny a hlavně skutečně originální díly. Naprostá spokojenost. Děkuju celému MRO týmu! Už vím, kde nakupovat.

Karlos Vichros 8.7.2013

Vsem jen a jen vrele doporucuji.Super rychle jednani, kvalitni sluzby a pristup k zakaznikum.Proste vse na 1* !!!

Karlos 8.7.2013

Kluci jsou v pohode a vzdy vse vcas sezenou a popripade i namontuji ci opravi.Jen tak dal.Jo a pristup k zakaznikum ( klobouk dolu).

Alda.3 13.6.2013

Super

Pitrs128 5.6.2013

Všem mohu jen a jen doporučit...bezkonkurenční ceny,profesionální přístup,výborná kvalita,rychlost,spolehlivost...Prostě jednička mezi autodíly....Objednávám jedině zde a nikdy žádný problém...Chvála,chvála,chvála....Prostě 1 na trhu...Jen tak dál

Dušan 30.5.13 30.5.2013

Opravdu perfektní služby a jednání. Mohu jen doporučit !!!!!!!

Jirka 27.5.2013

Nakupoval jsem zde již 2x. Super ceny, ochota ze strany prodejce (zejména pan Pavel), doba dodání nejpozději do 2 dnů. Zatím super. Jen tak dál.

Milan 22.5.2013

U prodejce jsem "zatím" nakoupil jen jednou i přesto dávám kladné hodnocení, skvělé bezkonkurenční ceny, dobré jednání s klientem, zboží dorazilo řádně a včas. Mohu jen doporučit.

Megane Scenic 13.5.2013

Objednaval jsem jiz nekolikrat. Malo komu pisu hodnoceni, ale tihle si to zaslouzi. Rychlost, cena, kvalita a ochota je u nich bezkonkurencne nejlepsi :-)

ZBYNĚK MONDEO V6 19.4.2013

Ceny super,dodáno vše dle objednávky,doprava trošku horší(4 dny),ale jinak spokojenost.Určitě doporučuji

Libor G 18.4.2013

1* co dodat

Milan sanator 15.4.2013

super ceny, rychle dodanie, tesim sa na dalsiu spolupracu mozem len a len dopoucit!

Pavel Focus 9.4.2013

Skvělé ceny,rychlé a kvalitní jednání :-) doporučuji.....

Petr 1.4.2013

Skvělý obchod,perfektní jednání,rychlé dodání,bezva ceny,kvalitní díly,mohu jen doporučit.

Jirka 23.3.2013

Velice dobrý obchod, bezkonkurenční ceny a velký výběr autodílů vysoké kvality.

radek 10.3.2013

vynikající není co dodat

Martin 8.3.2013

Sotva jsem odeslal objednávku,už mi volal prodejce,DOPORUČUJI !!!

Vladimír 7.3.2013

Super ceny,velice rychlé dodání,je to nejlepší obchod s autodíly .Mohu jen a jen DOPORUČIT,zboží jsem kupoval několikrát a naprostá spokojenost.

Tomáš 5.3.2013

Super ceny za kvalitní díly, v autokelly chcou víc za starline, než vy za značkový díly. Přeju hodně spokojených zákazníků jako jsem já

Marek Krpal 28.2.2013

Nejlepsi obchod mohu doporucit i pri platbě předem + kvalita dodávaných dílů jen tak dale tyme MROAUTO

Jakub 26.2.2013

Doporučuju všem kteří chtějí kvalitu,rychlost a nejnižší ceny. Jen tak dál MROauto.

Lucka 7.2.2013

Vse velmi rychle, cenove bezkonkurencni

Kefran 4.2.2013

nakupuji zde asi rok a zatím ani jedna z 10 položek nebyla v nepořádku. Perfektní jednání, seriozní přístup, kvalita dílů bez problému, všem doporučuji, jsem zatím spokojen. Což se nedá říct o ostatních předražených prodejcích v čechách, viz kelly,elit,atd.každý ať odzkouší sám, já jsem spokojen

James 2.2.2013

Tak jsem si objednal a následovalo rychlé vyřízení, vše přišlo v pořádku, nízké ceny...atd. Doporučuju tento obchod! :)

Patrick 156 7.1.2013

Naprostá spokojenost nízké ceny za kvalitní díly a skvělá domluva. Mohu jen všem doporučit.

michalpunto 19.12.2012

Jsem 100% spokojen.Rychlost dodání i výrobek je na 1.Super.

almir 7.11.2012

vi jste bomba s cenama lepši než čr

Libor 10.10.2012

Super jednání, rychlost v objednávce a hlavně super ceny.

Jannaa 2.10.2012

Děkuji za rychlé dodání... slušné ceny. Doporučuji...

Martin 27.9.2012

Obchod sledujem odkedy som ho nasiel na aukre (ktore odmietam podporovat) a vypytal som si nejaky priamy kontakt na objednanie. Mal som z obchodu pri prvej objednavke strach, ale ked tovar dorazil a videl som, ze sa nejedna o cinu a smejdy, nedam na e-shop dopustit. Ceny su jedny z najlepsich, na ktore sa kelly a elit nechytaju ani s 50% zlavami. Radsej si kupim kvalitne diely tu za rovnake peniaze ako nekvalitnu druhovyrobu v elite.

Hadoxy 20.9.2012

Už 2 krát jsem kupoval a spokojenost.

Michal 11.9.2012

Tento obchod má bezkonkureční ceny a je spolehlivý.Když si vezmu to že v kelly zaplatím za tu jejich Starline (asi čína) dvakrát víc než tady za výrobu německou.Perfektní obchod !!! Všem mohu jen doporučit

Libor 10.9.2012

naprostá spokojenost, nízké ceny za kvalitní zboží jednoznačně doporučuji !!

Kutis 4.9.2012

Vše v naprostém pořádku,DOPORUČUJI !!! Nakupuji zde již po třetí a vždy bez problému. Zboží došlo snad za dva dny.... Ochota a info na email... Děkuji..

Miki 31.8.2012

Super ceny a jednání, doporučuji.

šimon 24.8.2012

mohu doporučit všem skvěle jednaní i super cena

Pavel G. 15.8.2012

Spokojenost ve vsech smerech!Zbozi za opravdu solidni cenu telefonicky objednano,ihned expedovano,v poradku doruceno ceskou postou.Doporucuji a preji mnoho dalsich spokojenych zakazniku.

jirka 9.8.2012

super naprosto skvela domluva i zaslani zbozi skratka perfektni

masina 8.7.2012

super ceny!!! :)

Lukas N 7.7.2012

Již jsem od tohoto prodejce bral 4x díly a až budu něco potřebovat vezmu zase. Výborná cena, rychlé dodání a pokud jsem něco nenašel, stačilo napsat... Perfektní přístup.

Pavel 5.7.2012

Skvělá domluva,velmi rychlé jednání bez žádných problémů.Určitě doporučuji!!!

Lukáš 4.7.2012

Mohu jen vřele doporučit, platil jsem ihned převodem a do dvou dnů jsem měl nahr. díly doma. No stress při platbě předem, vše je v pořádku,bezproblému,perfektní komunikace, vše sedí... Jsem naprosto spokojenej. MROAUTO není žádný podvodník tak se nemusíte ani bát při odeslaní peněz předem, fakt parádní obchod. Rozhodně a milionkrát lepší než Autokelly,APM a všechny konkurenční obchody.

Stepan 156 2.7.2012

Po první zkušenosti mohu doporučit, kontakt bez problému, vše došlo v pořádku a vše sedí.

TechiH 16.6.2012

Již několikrát jsem si objednával zboží a vše dorazilo v pořádku a velice rychle. Vřele tohoto prodejce doporučuji.

Auto Servis DKRM 12.6.2012

Spolehlivý obchodní partner. Vše v naprostém pořádku. Děkuji a těším se na další spolupráci.

Pavel Umlos 12.6.2012

"Dobrá práce pane" :o)) děkuji a vřele doporučuji tohoto prodejce , hodnotím A+++++ :o)) Hezký den:o))

Michal Patys 11.6.2012

Super obchod,perfektní jednání a super rychlé zaslání zboží.Takového prodejce mohu vřele DOPORUČIT !!!!!!!!!!!!!!!

Permon2 8.6.2012

Obchod proběhl bez jakýchkoliv koplikací. Vše dorazilo podle objednávky. Skvělé jednání. Vřele doporučuji

radim_t 1.6.2012

Transakce proběhla úspěšně. Doporučeno. V pondělí objednáno a hned v úterý dodáno. SUPER

Moncik27 25.5.2012

Vše ok, rychlé zaslání, bezva obchod, náhradní díly sedí, děkujeme a rozhodně doporučujeme!!!

alesek0000 21.5.2012

paradni obchudek, super komunikace a rychlost dodani urcite doporucuji vsem

zdenekkklatall 20.5.2012

všechno proběhlo v pořádku a bez problémů.můžu doporučit

Tomas 12.5.2012

Mohu jen doporučit! Rychlý kontakt přes telefon nebo mail, balík na dobírku přišel druhý den.

 

informace

Dovozce a distributor světových značek náhradních dílů na zahraniční automobily i na vozy Škoda. S jednoduchou a nejširší nabídkou na českém trhu.

Líbí se Vám ceny našich náhradních dílů? U nás nakoupíte některé náhradní dily až o polovinu levněji než u konkurence.

Většina zboží je skladem a u Vás může být do dvou dnů. Po dohodě je možný rozvoz nebo osobní odběr.

Pokud máte technický problém s přidáváním zboží do košíku, zavolejte nám.