Hlavní stránka Blog Nové menu VIF - Nejlepší aditivum na našem trhu! Suverénní vítěz mnoha nezávislých testů.

VIF - Nejlepší aditivum na našem trhu! Suverénní vítěz mnoha nezávislých testů.

29. 01. 2021
|
|
Kategorie Nové menu



Co je aditivum?


Aditivum je přísada, která zlepšuje čistící a mazací vlastnosti paliva, také zvyšuje cetanové číslo nafty a zlepšuje proces spalování paliva. Přispívá k ochraně celého palivového systémů a motoru. Čistí a zabraňuje tvorbě usazenin ve vstřikovacím systému.

 

Kdy a proč aplikovat?


Aplikace je vhodná v průběhu celého roku a do jakýchkoliv dieselových motorů. Slouží jako ochrana palivového systému, zejména vstřikovacích trysek a palivového čerpadla.

Zimní aditivum - zhruba od září – října do dubna (podle teploty a venkovních podmínek), doporučujeme aplikovat zimní aditiva, která výrazně zlepšují filtrovatelnost nafty a bod tuhnutí v zimních teplotách. Používáním také zlepšujeme studené starty, které některým automobilům dělají problém.

Letní aditivum - aplikaci letních provádět tedy zhruba od dubna – května do října. Na rozdíl od zimního neobsahuje tzv. depresanty, které zlepšují bod tuhnutí atd. Letní aditivum také chrání a udržuje v čistotě celý palivový systém a přispívá v boji proti negativním vlivům přidaných biosložek v motorové naftě.
 

 

Jaké aditivum do nafty doporučujeme?


Aditiva VIF - vhodná na pravidelné užití 
VIF nabízí osvědčené a nejvíce prodávající produkty na našem trhu. S produkty od společnosti VIF máme i osobní dlouholeté zkušenosti. Konkrétně s produkty VIF Super diesel aditiv zimní a VIF Super diesel aditiv letní. Jak nezávislými testy, které si společnost nechala udělat na tyto produkty, tak i z osobního testování máme ověřeno, že tato aditiva působí velice dobře. Také si troufneme tvrdit, že aditiva společnosti VIF zcela oprávněně používá většina řidičů, kteří chtějí svému vozu dopřát a zároveň ho preventivně chránit před negativními vlivy českých paliv.


 


VIF aditivum do nafty:


VIF Super diesel aditiv zimní obsahuje multifunkční přísadu, která má protikorozní účinek. Blahodárně působí na palivový systém a prodlužuje jeho životnost. Obsahuje depresant zlepšující filtrovatelnost nafty v zimních teplotách, snižuje bod tuhnutí a pomáhá nám při studených startech, se kterým mají některá starší, ale i novější vozidla problémy.

VIF Super diesel aditiv letní má velice podobné složení jako zimní aditiv. Neobsahuje tzv. depresant, jelikož v letních podmínkách není potřeba zlepšovat filtrovatelnost a bod tuhnutí. Taktéž chrání a celý palivový systém a prodlužuje jeho životnost. Bezpečně rozpouští a odvádí karbonové úsady na vstřikovacím systému a napomáhá boji proti negativním vlivům biosložek, které jsou v naftě obsaženy. Obě aditiva mají skvělé protikorozní účinky.
Autor článku
MROAUTO.CZ AUTODÍLY
Mroauto.cz je český obchod s autodíly. Obsah Blogu vychází ze zkušenosti automechaniků a zákazníků e-shopu a ze znalostí expertů a odborných prodejců autodílů. Nepřesnosti nebo dotazy směřujte na info@mroauto.cz