Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů recenze OYODO ☞ ⚡ Recenze hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

OYODO ☞ ⚡ Recenze hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

OYODO ☞ ⚡ Recenze hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly JPN

OYODO a JPN
OYODO je zárukou nejvyšší úrovně precizního provedení a odolnosti. Díly z této řady se vyrábějí pomocí těch nejmodernějších technologií v renomovaných závodech, které dodávají komponenty do prvovýroby předním výrobcům osobních automobilů. Na druhou stranu nabídka JPN od roku 2007 zaručuje nejvyšší stupeň bezpečnosti, trvanlivosti a vysokou kvalitu zpracování, a to za atraktivní tržní cenu. Sortiment obou značek zahrnuje přes 15 000 položek a plně pokrývá poptávku trhu po prvcích brzdových, pohonných, řídicích, elektrických, chladicích a palivových systémů, nevyjímaje ani díly odpružení, filtry a ložiska.

JPN je značka autodílů, která vznikla v roku 2007 a nabízí více než 5000 referencí určených pro japonské, korejské, americké a evropské vozy.


Výběrem autodílů OYODO získáváte záruku nejvyšší kvality a dlouhé životnosti! Spolehlivé náhradní díly OYODO jsou vyráběny s využitím nejmodernějších technologií, v renomovaných továrnách dodávajících své komponenty pro prvomontáž předním výrobcům osobních automobilů.


Výběrem  autodílů OYODO získáváte záruku nejvyšší kvality a dlouhé životnosti! Spolehlivé náhradní díly OYODO jsou vyráběny s využitím nejmodernějších technologií, v renomovaných továrnách dodávajících své komponenty pro prvomontáž předním výrobcům osobních automobilů.

Sortiment OYODO tvoří více než 10 000 referencí určených pro japonské, korejské, americké a evropské vozy. Naší prioritou je zajištění špičkové kvality náhradních dílů. Nabídka OYODO plně pokrývá tržní poptávku po:

dílech brzdového systému,
dílech pohonného systému,
dílech systému zavěšení,
dílech systému řízení,
dílech elektrického systému,
dílech systému chlazení,
dílech palivového systému,
filtrech,
ložiskách.


JPN je značka autodílů, která vznikla v roku 2007 a nabízí více než 5000 referencí určených pro japonské, korejské, americké a evropské vozy.

Sortiment JPN zahrnuje díly brzdového systému, pohonného systému, systému zavěšení, systému řízení, elektrického systému, systému chlazení, palivového systému, jakož i filtry a ložiskové sady.

Náhradní díly JPN znamenají:

bezpečnost,
dlouhou životnost,
kvalitu provedení – se zohledněním atraktívní  tržní ceny.

 

Nabídka




Brzdový systém
V nabídce jsou mj. brzdové destičky, kotouče, brzdové třmeny a bubny a také kabely a senzory ABS.

Pohonný systém
V nabídce jsou mj. kompletní spojky, dělené setrvačníky, poloosy, kryty, tlumiče uvolnění spojky, klouby, těsnění a kovové a-pryžové prvky.

Systém řízení
V nabídce jsou mj. řídicí tyče, řídicí jednotky převodovek, kříže sloupku řízení a konzoly.

Elektrický systém
V nabídce jsou mj. senzory, včetně senzorů ABS, relé, žhavicí a zapalovací svíčky, startéry, vypínače, ventilátory a žárovky.

Chladicí systém
V nabídce jsou mj. plnicí zátky a opravné prvky.

Palivový systém
V nabídce jsou mj. palivové nádrže, plnicí potrubí a čerpadla.

Zavěšení
V nabídce jsou mj. vahadla, spojky, čepy vahadel, tyče stabilizátoru, kryty, šrouby, ložiska, hydraulické součásti, pružiny zavěšení řídicí jednotky převodovek.

Filtry
V nabídce jsou mj. kabinové, olejové, vzduchové a palivové filtry.

Ložiska
V nabídce jsou mj. náboje kol, sady ložisek kol a podpěry hřídelí.
Autor článku
MROAUTO.CZ AUTODÍLY
Mroauto.cz je český obchod s autodíly. Obsah Blogu vychází ze zkušenosti automechaniků a zákazníků e-shopu a ze znalostí expertů a odborných prodejců autodílů. Nepřesnosti nebo dotazy směřujte na info@mroauto.cz