Hlavní stránka Blog Zkušenosti - výrobce autodílů recenze Mann - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

Mann - hodnocení výrobce a zkušenost s autodíly

MANN, nebo-li špičková německá kvalita. Mann + Hummel je rodinná firma, zakládající si na svých mnohaletých zkušenostech a kvalitách svých odborníků.
 

Historie MANN
Firma byla založena v roce 1941. Byla a je provozována jako rodinný podnik s neustálým růstem výnosů již po čtyři generace rodin Lachmann, Klamert a Geiger. Sídlo společnosti je v Ludwigsburgu. Zaměření společnosti je široké a její systémy se využívají po celém světě a dokonce i v extrémních podmínkách splňují všechny požadavky na kvalitu a bezpečnost. Velké zkušenosti z oblasti filtrace pak daly vzniknout i značce MANN Filter, která nabízí vše pro vzduch, olej, palivo a interiér vozidel.
 

Co doporučit?
Jedničkou je Mann především díky:

vzduchovým a kapalinovým filtračním systémům, sacím modulům, kabinovým filtrům,
ohromující životnost a odolnost mají také vysoce funkční plastová víka hlavy válce pro automobilový průmysl,
a neposledně filtrační vložky pro údržbu a servis vozidel
Bohaté portfolio výrobků pro strojní průmysl, technologie a průmyslovou výrobu obsahuje průmyslové filtry, inovativní program pro snížení emisí výfukových sazí pro dieselové motory, filtrační zařízení a nejrůznější přístroje pro manipulaci s materiály.


Společnost MANN+HUMMEL (CZ) se v roce 1998 stala 100 % vlastnictvím německého koncernu MANN+HUMMEL GmbH, který zaujímá přední místo ve výrobě a vývoji filtrů pro automobilový a strojní průmysl. V roce 2007 zaměstnal koncern MANN+HUMMEL 11 500 spolupracovníků v 41 dceřiné společnosti po celém světě a dosáhl obratu 1,75 miliardy Euro.Do produktového portfolia výrobků patří mimo jiné vzduchové a kapalinové filtrační systémy, sací moduly, kabinové filtry, vysoce funkční plastová víka hlavy válce pro automobilový průmysl a dále filtrační vložky pro údržbu a servis vozidel. Produktové portfolio výrobků pro strojní průmysl, technologie a průmyslovou výrobu zahrnuje průmyslové filtry, program pro snížení emisí výfukových sazí pro dieselové motory, filtrační zařízení a přístroje pro manipulaci s materiály.
Autor článku
MROAUTO.CZ AUTODÍLY
Mroauto.cz je český obchod s autodíly. Obsah Blogu vychází ze zkušenosti automechaniků a zákazníků e-shopu a ze znalostí expertů a odborných prodejců autodílů. Nepřesnosti nebo dotazy směřujte na info@mroauto.cz